شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

«نزار زکا» لبنان را به مقصد آمریکا ترک کرد

طبق گزارش یک رسانه لبنانی، «نزار زکا» شهروند لبنانی- آمریکایی که هفته گذشته توسط ایران آزاد شده بود، صبح امروز بیروت را به مقصد آمریکا ترک کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 18
کد خبر: ۱۳۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ گزارش یک رسانه لبنانی حاکی از آن است که «نزار زکا» یک هفته بعد از آنکه قوه قضائیه ایران با درخواست آزادی این متهم امنیتی از زندان موافقت کرد، امروز (سه‌شنبه) لبنان را به مقصد آمریکا ترک کرده است.

 

به نوشته پایگاه لبنانی «دیلی استار»، دفتر زکا در بیانیه‌ای خبر داد که او صبح امروز به وقت محلی بیروت را به مقصد آمریکا ترک کرده است.

 

طبق این گزارش، این شهروند لبنانی- آمریکایی بعد از آزادی از ایران پیشتر در مصاحبه با دیلی استار گفت که برای دیدار با فرزندانش به آمریکا سفری کوتاه انجام می‌دهد.

 

زکا دوشنبه (دیروز) با «جبران باسیل» وزیر خارجه لبنان دیدار کرد و در این دیدار از دولت لبنان به خاطر آزای او از ایران تشکر کرد.

 

زکا شهروند لبنانی که اقامت دائم آمریکا را هم دارد، در سال ۲۰۱۵ (۱۳۹۴) طی سفر به ایران به اتهام جاسوسی بازداشت شد و دو سال بعد رسما به ۱۰ سال زندان و پرداخت غرامت ۴.۲ میلیون دلاری محکوم شد.

 

به دنبال سفر هفته گذشته (۲۱ خرداد ماه) «عباس ابراهیم» مدیرکل امنیت عمومی لبنان به ایران برای پیگیری امور مربوط به آزادی زکا، این تبعه لبنانی-آمریکایی به همراه آقای ابراهیم به لبنان برگشت.

 

سخنگوی قوه قضاییه ایران در این باره گفته بود: «تقاضایی در این مورد برای ما واصل شده و اعلام کردند هم خود محکوم تقاضای آزادی داشته و هم رئیس جمهور لبنان مکاتبه‌ای را انجام دادند و تقاضای مساعدت درباره این شهروند لبنانی را داشتند. این تقاضا را در چارچوب قانون بررسی کردیم، تقاضای رئیس جمهور را از سیکل شورای عالی امنیت ملی و همچنین دوستان حزب الله لبنان بررسی کردیم. برابر قانون کسانی که تا ۱۰ سال حبس داشته باشند اگر حداقل یک سوم دوران مجازات را سپری کنند و در دوران مجازات از خود حسن رفتار نشان دهند و دادگاه هم تایید کند می‌توانند حکم به آزادی مشروط صادر کنند. دادگاه مربوط با آزادی مشروط نزار زکا موافقت کرد و تحویل مقامات لبنان خواهد شد.»

 

منبع:: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده